ÇADIRKAMP YERLERİ

Erikli Kamp Alanı

Erikli Kamp Alanları

Erikli kamp alanı yazımıza hoş geldiniz. Doğa ve kamp tutkunlarının sıklıkla ziyaret etmiş olduğu, eşsiz güzelliği ve huzur dolu ortamlarıyla tercih edilen kamp alanlarından birisidir. Türkiye’nin kamp olarak en güzel alanlarından birisi olan Erikli, berrak denizi ve altın kum plajlarıyla birlikte zengin ormanları ve muazzam manzara yapısıyla kamp tutkunlarının vazgeçilmez yerlerinden birisidir.

Bölgenin en büyük avantajı, deniz kenarıda olmasının yanı sıra orman içerisinde kurulan çadır ve karavan konaklama imkanlarıyla doğa ile baş başa kalabileceğiniz bir ortam sizleri bekliyor.

Erikli Kamp Alanları

erikli kamp alanları

Erikli bölgesinde yer alan kamp alanlarını sizler için hazırladık. Bölgeye ziyaret etmeyi düşünüyorsanız, kesinlikle burada yer alan kamp alanlarını tercih etmelisiniz.

Fevzipaşa Mocamp

Fevzipaşa Mocamp

Fevzipala Mocamp, Edirne şehrinin Keşan ilçesine bağlı Erikli sahilinde bulunmaktadır. Çadır kampı ve bungalov evlerde konakmala imkanını sizlere sunan muhteşem bir tatil yeridir. Yemyeşil doğasıyla, muhteşem yayla havası birleşmiş, sessiz sakin ortamıyla da kamp sevenlerin tercihleri arasında yerini alan muhteşem bir yerdir.

Fevzipaşa Mocamp’ta kendinizi evinizde ki gibi rahat hissedeceksiniz. İşletmeyi yönetenlerin sıcakkanlı ilgisi ve müşteri memnuniyetine göstermiş oldukları ilgi sayesinde sizlere muhteşem hizmetler sunmaktadır. Çadır, yörük çadırı ve bungalov adı altında 3 farklı konsept kamp konaklamasını sizlere sunmaktadır. Ayrıca ortak mutfağı, buzdolapları, sıcak su, tuvalet ve duş gibi imkanları da sizlere sunarak kolaylıklar sağlamaktadır.

Hizmetleri içerisinde tuvalet, çeşme, banyo, restoran, serpme kahvaltı, elektrik, doğa yürüyüş alanları, kamp yerleri ve ücretsiz otopark hizmetleri gibi pek çok alanda sizlere destek veriyor. İşletmenin yakının yer alan işletmecilerden de eksik ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz imkanlar söz konusu.

Fevzipaşa Mocamp denize yaklaşık 5 dakika mesafede bulunan ve bölgede yer alan popüler mekanlara da oldukça yakın olması kamp alanları tercihleri arasında ilk sıralarda olmasına sebep olmaktadır.

Erikli Kamping

Erikli Kamping

Edirne Keşan ilçesinde bulunan Erikli Kamping, Saroz körfez kıyısında yer almaktadır. Bölgenin en büyük özelliği temiz deniz yapısı, kumsalla çevrili sahili, yeşik doğasıyla kamp tutkunlarının vazgeçilmezleri arasında yerini almayı başarmıştır. Çam ağaçları ve sizlere müzik etkisi yaratan kuş cıvıltıları arasında, denizin ferahlatıcı kokusu ile eşlik eden Erikli Kamping, çadır kamp tercihinde bulunacak kişilerin ideal adresi diyebilirim.

Kamp alanı denize yaklaşık 100 metre, çarşı merkezine ise daha yakın bir konumdadır. Ormanlık bir alanda bulunan kamp alanının ayrıca karavan kampı yapmak isteyenlere de ağaç ev veya bungalov ev kiralama imkanları da yer almaktadır.

Bölgede kamp için temel ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz bir çok işletme yer almaktadır. Siz her ne olursa olsun, hazırlıklı olmanız, bölgeye gitmeden eksikliklerinizin giderilmesini sağlamanız sizler için iyi olacaktır.

Çamlık Kamp

Çamlık Kamp

Bölgede bir diğer kamp alanlarından birisi de Çamlık kamp alanı. Edirne’nin Erikli bölgesinde doğayla iç içe olan Çamlık kamp alanı, aile ve arkadaş gruplarının rahatlıkla kalabileceğini bir ortamda sizlere tatil imkanı sunuyor. Çadır kiralama hizmeti de veren Çamlık kamp alanında ayrıca kendi çadırınızda da kalabileceğiniz bir ortamdır.

Denize olan yakınlığı ile tatil keyfini sizlere sunan Çamlık kamp alanında bölgede yer alan çadırları kullanmak isteyenlere 4-5 kişilik çadırlar ve önlerinde masa sandalye gibi imkanlar sunmakta.

Bölge de konaklama yapmak istiyorsanız, kamp çadırınız yok diye üzülmeyin. Bölge de sizlerin kullanabileceği kiralık bir çok kamp çadırı yer almaktadır. Temiz konforlu bir kamp deneyimi sizleri bekliyor olacak. Kamp bölgesinde ayrıca duş, tuvalet, buzdolobı gibi olanaklar ücretsiz olarak servis edilmektedir. Elektrik ihtiyaçlarınızı da karşılamak için gerekli olan hattı çadırınıza kadar uzatabilir ve hizmetde fiyatlar içerisindedir.

Yeşil Kamp & Milk Bungalows

Yeşil Kamp & Milk Bungalows

Edirne’nin Keşan ilçesinde Erikli bölgesinde yer alan Yeşil Kamp alanı, sahile sıfır konumdadır. Oldukça geniş bir kamp alanına sahip olan bölge, hem deniz keyfini hem de kamp keyfini bir arada yaşayabileceğiniz bir tatil keyfini sizlere sunuyor.

Bölge üzerinde ayrıca çadır ve karavan kiralama imkanı bulunurken, farklı konaklama seçenekleri de yer almaktadır. Bunlar arasında ağaç ev veya bungalov kiralam seçenekleri de mevcut. Kamp alanında çeşme, tuvalet, banyo, elektrik, plaj, şemsiye, internet, şezlong, soyunma kabinleri, doğa yürüyüşleri gibi pek çok imkanlar yer almaktadır. Bölge akşam trafiğe kapanmasıyla birlikte huzurlu bir ortam sizleri bekliyor.

Yeşil kamp alanında sizlere yarım pansiyon olarak hizmetler yer almaktadır. Sıcak duş alma, tuvalet, wifi, elektrik bağlantıları ve yemek pişirme imkanları da yer almaktadır. Restoran alanında oldukça zengin bir menü sizleri karşılıyor. Böylece bölgede gıda ihtiyaçlarınızı fazlasıyla karşılamanıza imkan sunuyor.

Siz değerli kullanıcılarımız için Erikli kamp alanları hakkında bilgiler aktarmaya çalıştık. Bölgeyi ziyaret etmek isteyen kullanıcılarımız varsa daha fazla detay almak için bizlere yorum olarak ulaşabilirler.

Bu makalemiz gibi daha bir çok kamp ve seyahat fikiri için Gezintide 1 Adam kanalını da ziyaret edebilir ve ilginizi çekiyorsa Fethiye Bungalov Kamp Alanları isimli yazımızı da okumanızı tavsiye ediyoruz.

Can Güldür

Gezintide 1 Adam. Dünya'yı tek başına gezen, aynı zamanda kamp yapmayı ve seyahat etmeyi oldukça seven, gittiğim yerleri sadece gezmek için değil, aynı zamanda kültür seviyemi arttırmak için gezintide1adam'ım.

İlgili Makaleler

2 Yorum

  1. Erikli Yeşil kamp alanına daha önceden gitme fırsatım oldu. Tavsiye ederim. Bu arada güzel bir yazı olmuş teşekkürler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu