EKİPMANLAR

Kamp Sandalyesi

En İyi Kamp Sandalyesi

Kamp sandalyesi, bir kampçının olmazsa olmaz kamp ekipmanları arasında yer almaktadır. Kamp sandalyesi ne işe yaramaktadır? Diye bir soru sorsalar, buna verilecek en güzel cevap herhalde, konfor olacaktır. Kamp alanları bildiğiniz gibi bir çok engebeli alana sahiptir. Gerek dinlenmek, gerek yemek sırasında, gerek keyifle içeceğiniz içeceğiniz yada manzarayı seyretmek gibi durumlarda işimize en çok yarayan kamp araçlarından birisidir.

Kamp Sandalyesinin Önemi

Düşüncesine, kamp alanına gittiniz ve ekipmanlarınız arasında kamp sandalyeniz yok. Çadırınızı kurarken yoruldunuz ve dinlenmek istiyorsunuz. Karşınızda da muhteşem bir manzara var fakat oturacak yeriniz yok. Ne kadar kötü bir durum değil mi? Bu yüzden kamp çadırı kadar önemli bir araç olan kamp sandalyenizi muhakkak yanınızda bulundurmaya özen göstermelisiniz.

Tabi kamp sandalye tercihleri de önemlidir. Beden yapısına uygun, ağırlığınızı kaldırabilecek hem hafif hem dayanıklı bir kamp sandalye tercihinde bulunmak oldukça önemli. Bu yüzden seçimlerimizi yaparken her zaman doğru yapmamız bizlerin keyifli kamp geçirebilmesi için çok önemlidir.

Kamp Sandalyeleri Seçimi

Aslında bu seçimi yaparken tek düşünmeniz gereken ağırlık ve sağlamlık olmalıdır diye düşünüyorum. İşin kalite boyunu pek önemli değildir. Önemli olan size güzel vakitlerinize eşlik edebilecek dayanıklı ve konforlu bir kamp sandalyesi gerekiyor. Seçimimi yaptım fakat temin edebilmek için neler yapabilirim sorusuna geldik. Günümüzde cep telefonlarını ve interneti aktif olarak kullanan insanlarız. Herhalde 10 insanın 9’u vaktinin çoğunu internet üzerinde geçiriyor dersek yanlış bir cümle kurmamış oluruz.

İnternet günümüzün veli nimetlerinden birisidir. Her türlü alışverişleri internet ortamları üzerinde yer alan güvenilir siteler aracılığı ile temin edebilmek mümkün. Kamp sandalye alışverişini de bu şekilde tamamlayabilirsiniz. Peki güvenilir site derken, neyi mi kast ediyorum. Hemen ifade edeyim. Daha önce duymadığınız, bilmediğiniz siteler üzerinden alışveriş yapmayın. Bunun için günümüzün en çok tercih edilen hepsiburada, gitti gidiyor, cimri, amazon gibi örnek verebileceğim bir çok site yer almaktadır. Popüler ve günümüzün en çok tercih edilen bu güvenilir siteler üzerinden alışveriş yapmak, dolandırıcıların da önüne geçerek sizlerin tercihlerini hızlıca yerine getirebilecek sitelerdir. Mesela ikea, koçtaş, çiçek sepeti, amazon, n11 gibi sitelerden ürünlerini temin edebilirsiniz.

Kamp Sandalye Önerisi

Evet arkadaşlar dediğimiz gibi kamp sandayesi seçimimiz son derece önemlidir. Bizi yarı yolda bırakmayacak sağlam, dayanıklı ve konforlu bir ekipman tercihi yapmak için alışveriş sırasında dikkat edeceğiniz hususları sizlere madde olarak sıralamak istiyorum.

Kamp sandalyesi alırken bunlara dikkat edin;

  • Rahat ve Taşınabilir Olması,
  • Fazla Yer Kaplamaması,
  • Sağlam ve Dayanıklı Olması,
  • Rahatsız Etmemesi,
  • Açılır ve Kapanırken Kolay Olması,
  • Hava Koşullarına Uygun Olması,
  • Stil ve Tasarımı,
  • Güvenli Olması,
  • Ekstra Özelliklere Sahip Olması

Evet bu saymış olduğumuz maddelere dikkat ederek kamp sandalyesi tercihinde bulunabilirsiniz.

Bu makalemiz gibi daha bir çok kamp ve seyahat fikiri için Gezintide 1 Adam kanalını da ziyaret edebilir ve ilginizi çekiyorsa Kamp Malzemeleri isimli yazımızı da okumanızı tavsiye ediyoruz.

 

Can Güldür

Gezintide 1 Adam. Dünya'yı tek başına gezen, aynı zamanda kamp yapmayı ve seyahat etmeyi oldukça seven, gittiğim yerleri sadece gezmek için değil, aynı zamanda kültür seviyemi arttırmak için gezintide1adam'ım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu