Gizlilik Politikası

Kampalani.Org Gizlilik Politikası

Kampalani.Org yapmış olduğu kamplar hakkında sizlere bilgi paylaşımında bulunan kamp sitesidir. Kampalani web sitesi üzerinde kamp yerleri hakkında bilgi edinmek için çeşitli blog yazılarıyla sizlere makale paylaşımında bulunmaktadır.

Kampalani.Org, web sitemiz siz değerli kullanıcılarımıza daha iyi hizmet sunabilmek için çeşitli bilgileri işliyor ve sizlere aktarım sağlamaktadır. Bu veriler sitemizin performansı açısından değerlendirmek amacıyla takip edilen işlemlerdir. Kampalani.Org veri merkezi üzerinde, gizlilik kuralları ve kişisel verilerin korunması politikası adı altında hangi amaçla verilerin işlenediğini ve nasıl paylaşımı yapılacağı konusunda işlem sunmaktadır.

Kampalani.Org Veri Dataları

Kampalani websitemiz üzerinde siz değerli ziyaretçilerimizden almış olduğumuz geri dönüşler bizleri fazlasıyla mutlu etmektedir. Bu işlemler doğrultusunda sitemize yön vererek kullanıcı memnuniyeti odaklı işlemler sağlamaktayız.

Kampalani.Org Veri Dataları neden saklanıyor?

Sitemiz üzerinde ki verilerin saklanmasında ki tek amaç, siz kullanıcılarımızın rahatını düşünmek, aynı verileri tekrar tekrar girmeniz sırasında oluşabilecek zaman kaybının önüne geçmek için kullanılmaktadır. Sitemiz üzerinde ki yer alan makalelere yorum yaparken, kullanmış olduğunuz Ad Soyad ve Mail bilgilerini çerez sistemleri aracılığı ile hafızaya alınarak, farklı konulara da yorum atmanız sırasında sizlerin onayı doğrultusunda veri datalarına kayıt edilerek hızlı bir şekilde ulaşılmasını sağlıyoruz.

Kişisel Verileri Koruma Kanununca Sitemiz Üzerinde ki Haklarınız

KVKK 11.Maddesi uyarınca tüm kullanıcılarımızın veri sorumlusuna başvuruda bulunarak aşağıda yer alan hakları kullanabilirler.

  • Kişisel verilerin işlenip/işlenmediğini öğrenme,
  • Kişisel verilerin kayıt altına alınmışsa bu doğrultuda bilgi talep etmek,
  • Kişisel verilerin işlenme amacına uygun olup olmadığı konusunda kullanılıp, kullanılmadığına dair bilgi isteme,
  • Yurtiçi ve dışında kişisel verilerin aktarılmış olduğu üçüncü kişilerin kim olduğunu talep etmek,
  • Kişisel verilerin silinmesini ve site üzerinde kullanılmamasını talep etmek,
  • İzinsiz olarak kullanılan verilerin sitemiz üzerinden kaldırılmasını talep etmek,
  • Hukuka aykırı olarak gördüğünüz işlemlerin sitemiz üzerinden kaldırılmasını talep etmek

Yukarıda saymış olduğumuz hakları kullanmak için info@kampalani.org üzerinden bizimle iletişim kurabilirsiniz.

Başa dön tuşu